У ХНАТОБі завершився театральний сезон (фото)

10.07.2023 15:16   -
Новини Харкова: У ХНАТОБі завершився театральний сезон

У Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М.В.Лисенка завершився театральний сезон 2022-2023 рр. Про це повідомляють Харьковские известия.

Вчора, 9 липня, артисти ХНАТОБу дали заключний Гала-концерт із серії концертів проєкту “Схід Опера – місту-герою Харкову”.

Солісти та артисти хору у супроводі оркестру під орудою заслуженого діяча мистецтв України Юрія Яковенка виконували арії та уривки з опер Дж.Россіні, Дж.Пуччіні, Дж.Верді, М.Лисенка та українські народні пісні.

“Глядачі гаряче аплодували заслуженим артистам України Олені Старіковій та Володимиру Козлову. Із задоволенням слухали лауреатів міжнародних конкурсів Юлію Антонову, Вероніку Коваль, Олександра Золотаренка та Євгенія Лисицького. Припали до душі глядачам і виступи чарівних дипломанток міжнародних конкурсів Юлії Форсюк та Олесі Мішаріної”, – написали на фейсбук-сторінці ХНАТОБ/Схід Опера.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Концерт завершили артисти хору під керуванням заслуженого діяча мистецтв України Олексія Чернікіна виконанням “Молитви за Україну” М.Лисенка на слова О.Кониського.

У фіналі на сцену вийшли солісти і разом з хором, оркестром та присутніми в залі виконали Державний Гімн України.

Новини Харкова: У ХНАТОБі завершився театральний сезон

ОСТАННІ НОВИНИ